MAG

 

OBS! For MAG256 skal du springe trin 2 over, når den registrerer dette automatisk ved opstart, og spring over trin 4, når det automatisk registrerer, hvilket kabel der er tilsluttet

1. Gå til Indstillinger og derefter Systemindstillinger

2. Gå ned til Softwareopdatering, tryk derefter på OK og derefter på den røde knap for at opdatere softwaren. Vent et par minutter, og boksen genstarter.
3. Gå til Indstillinger og derefter Systemindstillinger.
4. Gå til Video, og skift til 1080p og 1920 × 1080 Tryk på OK og gå tilbage (Gør DETTE TRIN FOR MAG256, HVIS DET KENDER SELV)
5. Gå til servere
6. Gå til Generelt og indtast pool.ntp.org tryk på OK og gå tilbage
7. Tryk på Portaler
8. Indtast dette
portalnavn på den første portal : 1iptvforall
Portal URL: ** Gestus ved forespørgsel via e-mail **

Du behøver ikke udfylde noget for de andre portaler. Tryk på OK for at gemme og vende tilbage.

9. Gå til Avancerede indstillinger, og skift tidszone til Europa / Stockholm for at få EPG til at fungere. Tryk på OK for at gemme

Nu går du tilbage, indtil du kommer ud, i boksen vil det sige, at det skal genstartes for at bruge de nye indstillinger. Lad det genstarte.
Nu går du ind på Maciptvs portal. Før du begynder at se tv, skal du gøre en sidste ting. Gå til højre, indtil du når Indstillinger, derefter Avancerede indstillinger og ændre bufferstørrelse fra 0 til 15, gå ned på listen og tryk på OK.

Glem ikke at du skal ansøge om en 24-timers prøveperiode for os for at aktivere din mac-adresse. Eller hvis du allerede har et abonnement, skal du bare sende din mac-adresse, så aktiverer vi den for dig.

Nu kan du begynde at se tv.

error: Content is protected !!