Smart IPTV

OBS! Fungerer på LG / Philips / Samsung / Sony / Android-kasser osv.

 

1. Gå til dit tv’s App Store
2. Søg efter Smart IPTV-programmet
3. Hvis du ikke kan søge, er programmet under kategorien Video, alternativt i livsstil, skal nogle mennesker med LGTV ændre lande i tv-indstillingerne fra Sverige til Rusland, så fungerer det.
4. Når du har downloadet Smart IPTV-programmet, skal du starte det, hvor du får noget, der hedder MAC ADDRESS, det kan f.eks. se sådan ud b3: a5: c2: 98: 0b: 4b
5. Kopier MAC-adressen eller skriv den ned.
6. Gå til  http://siptv.eu/mylist/
7. Nederst i feltet for slet afspilningsliste skal du indtaste din MAC-adresse og trykke på slette
8. Over har du noget, der hedder “Tilføj eksterne link til afspilningslister (URL’er), med auto-update ”Her
indtaster du følgende MAC: Din MAC-adresse
Link: Det link, du har modtaget fra os via mail

Marker “Registrer EPG”

Marker også “Gem online” Vælg nordisk i rullelisten

I “EPG-land” skal du vælge nordiske eller forskellige
logoer
Tryk på send

9. Genstart dit tv. Nu og det skal fungere. Efter genstart skal du trykke på den blå knap på fjernbetjeningen for at sortere kanalerne i grupper efter land. Så har du lister kaldet USA VOD, svensk VOD eller f.eks. UK VOD, dette er ikke kanaler, det er VOD-indhold. Her kan du hurtigt spole frem og sætte en pause på, hvordan du vil. Hvis du har problemer med hårde eller hackingkanaler, er de i 99% af tilfældene afhængige af wifi. Prøv ikke at køre på wifi.

Husk, at Smart IPTV er et betalingsprogram, der koster ca. 40 kr. Det er gratis i 7 dage, og når din prøveperiode er udløbet, skal du købe programmet. Du kan gøre dette her  http://siptv.eu/activation/ . SmartIPTV-appen har intet at gøre med os, vi er ikke ansvarlige for dens funktionalitet, og vi har ingen support til denne app. Så kan du kontakte  info@siptv.eu  Køb af appen har heller ikke noget at gøre med os, så mail os ikke spørgsmål om dens betaling.

Husk dette! Et tv eller lignende, der er tilsluttet Wifi, giver dig aldrig den oplevelse, du leder efter, prøv altid at køre med internetkabel! 7

error: Content is protected !!